Aankomende spellen

Nu we weten welke spellen de studio’s hebben gemaakt gaan we kijken welke er binnenkort uitkomen. Er zullen spellen voor verschillende platformen voorbij komen.

Dat Guerrilla Games op dit moment aan Killzone 3 werkt zal voor de meeste geen verrassing zijn. Het verhaal gaat verder waar deel twee stopte. Het speciale is dat dit derde deel ook in 3D te spelen zal zijn op de PlayStation. Het zal niet zomaar even omgezet worden in 3D. Tijdens de ontwikkeling wordt er wel degelijk rekening mee gehouden. Het spel wordt begin 2011 verwacht.

Friese volksheld

Triangle Studios is bezig met een spel over de Friese volksheld en vrijheidsstrijder Grutte Pier. Begin 16e eeuw streed hij als piraat tegen de Hollanders en de Saksen. Het zal geen spel worden voor de die-hard gamers. Het spel richt zich namelijk op de doelgroep van twaalf tot zestien jaar. Het spel wordt verwacht in 2011 en komt voor de PlayStation 3. Het zal het grootste project van de studio worden tot nu toe.

Daarnaast zijn ze ook nog bezig met het DS spel ‘Calvin Tucker’s Redneck: Farm Animals Racing’. Hiermee kan je met verschillende boerderij dieren kart racen op je DS.

Fight Game: Rivals

Windows Phone 7 is net uit en Khaeon is al bezig met een spel voor het nieuwe platform. Fight Game: Rivals wordt, zoals de titel al zegt een vechtspel. Het zal ook gebruik gaan maken van Xbox Live functies. Waardoor je waarschijnlijk ook achievements kan halen voor het zelfde account als van je Xbox.

Dit zijn de tot zo ver bekende spellen die uit gaan komen. Rough Cookie heeft twee onbekende spellen in ontwikkeling. Daar is jammer genoeg nog niets over bekend.